Workforce

Rust in je personeelsplanning
Met Workforce zorg je voor balans in je planning en minder je het gepuzzel in de roosters. Voortaan co├Ârdineer je je medewerkerscapaciteit nog eenvoudiger en maak je in een handomdraai duidelijke roosters voor je personeel.

Tevredenheid bij werkgever en werknemer

Ongeacht de branche waarin je actief bent is Workforce de oplossing die je activiteiten in goede banen leidt. Ook voor een sport- of productiebedrijf is een personeelsbezetting en -planning die optimaal op elkaar aansluiten van belang. Met overzichtelijke roosters die de rust bewaren en je medewerkerstevredenheid bevorderen. Dankzij de heldere communicatie in een toegankelijke, digitale omgeving, verminder je foutmarges en optimaliseer je de input voor andere systemen. Dat voorkomt een hoop discussie achteraf. Deze zes modules voorzien je van de ideale agenda.
Advies nodig?
Dienstrooster
Systematisch plannen van personeel op basis van competenties en beschikbaarheid. En altijd in lijn met wet- en regelgeving.
Werktijdregistratie
Medewerkers registreren gewerkte uren door automatisch klokken, handmatig invoeren, extern aanleveren of indienen in de app
Medewerker app en webportaal
Geef je personeel altijd toegang tot de planning in een volledig instelbare omgeving.
Koppelingen
Moeiteloos intern en extern gegevens uitwisselen met andere systemen. Ondersteunt HTTP, FTP, TCP/IP, SOAP en webservices.
Stuurgetallen
Voldoende bezet op piekmomenten door het vooraf koppelen met je reserveringssysteem. Signalering van onderbezetting of overschot
Evenementenmodule
Inroosteren van medewerkers op evenementen voor specifieke dagen, diensten en plaatsen. Inzichtelijk voor alle afdelingen.

Beedr.
Alles op de rit.

Samen onderweg
Wil je meer weten over Workforce en hoe onze roosterapplicatie jouw planning kan verbeteren? Vraag hier een adviesgesprek aan.
Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Over welke oplossing wil je een adviesgesprek?*

Reden aanvraag...