Over ons

Kilometers maak je samen
Met al meer dan 25 jaar ervaring in efficiƫntie van personenvervoer, weten we waar je naartoe wilt. En is het voor ons vanzelfsprekend dat je er komt.

De bestemmingen die jouw reizigers per dag bezoeken hebben allemaal een ander doel, maar ze zijn stuk voor stuk waardevol en moeten dus bereikbaar blijven. En dat volgens de perfecte route en timing. Wanneer het jou uitkomt. Onze professionele teams werken dan ook intensief met onze opdrachtgevers samen om dat te faciliteren. Zo hebben we met onze klanten al heel wat kilometers afgereisd.

Sinds 2019 is Beedr (voorheen Korton Software BV) onderdeel van Total Specific Solutions. Beedr biedt diverse innovatieve oplossingen voor branches als personenvervoer, gemeentes en zorginstellingen. Oplossingen in een SaaS-model, waarmee regie en aansturing van personenvervoer op een hoger niveau is gekomen. Vanuit Nieuw-Vennep helpen we in de uitvoering van al meer dan 10.000.000 vervoersbewegingen per jaar. Onze droom is om daar een nul aan toe te voegen, door nog meer opdrachtgevers in binnen- en buitenland de kracht van onze oplossingen te laten ervaren. Zo krijg jij ook alles op de rit.

Beedr.
Alles op de rit.

Samen onderweg
Laat ons bewijzen waarom wij de juiste partner zijn voor jouw bedrijf? Kijk naar onze oplossingen of vraag een adviesgesprek aan.
Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Over welke oplossing wil je een adviesgesprek?*

Reden aanvraag...