WinTax

Het ritagendapakket dat je taxivervoer optimaliseert
Het plannen, realiseren en afhandelen van je ritten wordt een fluitje van een cent met WinTax.

Gemakkelijk gepland, uitgevoerd en afgehandeld

WinTax is de efficiënte en flexibele softwareoplossing die focust op alle vormen van tijdsbesparing bij taxi- en contractvervoer. Krijg overzicht in je boekingen en planningen en regel eenvoudig de afwikkeling van financiële en administratieve zaken. WinTax is op maat in te richten en helpt je bij het optimaliseren van de vervoersprocessen die passen binnen jouw bedrijf. Deze praktische modules gaan je het leven makkelijker maken.
Advies nodig?
Ritagenda en -planning
Boek eenvoudig ritten en krijg overzicht in je planning, met volledige controle tijdens de rit.
Facturatie
Met één druk op de knop factureren in je eigen huisstijl en directe online betaling door middel van betalingsprovider Mollie.
Extranet
Bekijk en volg via speciale webpagina's elke ritstatus van begin tot eind. Toegankelijk voor je klant, chauffeur en centralist.
Management informatie
In één oogopslag toegang tot alle belangrijke KPI’s en volledige integratie met tools, zoals Power BI.
Ritcommunicatie
Een korte lijn tussen chauffeur en centrale dankzij inzicht in de ritstatus en de uitwisseling van ritten met Driver Connect.
Diensten
Eenvoudig bijhouden van roosters voor je chauffeurs, de dagelijkse urencontrole en de registratie van eventuele correcties.

Merqurius

Je rijdt meer ritten weg met minder wagens met Merqurius als automatische ritplanner. De real-time verkeersinformatie zorgt ervoor dat de ritten naadloos op elkaar aansluiten. Realiseer de beste planning o.b.v. de door jou gestelde afwegingen. Voldoe aan alle voorwaarden én aan de wensen van je klant. Een optimale planning en ongekende flexibiliteit met Merqurius.
Over Merqurius

Driver Connect

Krijg meer grip op je communicatie, ook als je chauffeurs even niet bij hun voertuig zijn.

Driver Connect is dé aanvulling op de BCT. Ontvang alle ritinformatie gewoon in de app en krijg meer controle over het starten en stoppen van een rit, of het pauzeren van je dienst. En zijn externe chauffeurs binnen handbereik. Dat allemaal terwijl de centrale op de hoogte is via snelle en korte communicatielijnen.

Daarnaast is Driver Connect door de overheid geselecteerd om eind dit jaar deel te nemen aan de praktijktoets omtrent de opvolger van de BCT, de Centrale Database Taxi, CDT. Dit zorgt ervoor dat medio 2024 Driver Connect ingezet kan worden als volwaardig opvolger van de BCT.
Over Driver Connect

Traveller Connect

Geef je klant de optie om snel en simpel een rit te boeken, terwijl ze met track & trace op de hoogte worden gehouden van hun vervoer. Klanten kunnen online meerdere ritten boeken, betalen en wijzigen. Bovendien kan Traveller Connect geheel aangepast worden aan je huisstijl. Zo krijgt je klant direct een vertrouwd gevoel.
Over Traveller Connect

Beedr.
Alles op de rit.

Samen onderweg
Wil je meer weten over hoe WinTax en onze aanvullende modules jouw taxivervoer verbeteren? Vraag hier een adviesgesprek aan.
Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Over welke oplossing wil je een adviesgesprek?*

Reden aanvraag...