Waarom
Beedr

Een flexibele partner met solide software
Wij zijn experts op het gebied van vervoersoplossingen en beloven dat, ongeacht de branche, wij er alles aan zullen doen om jouw bedrijf optimaal te laten bewegen. Ons team van optimisten (met een vleugje humor) werkt hard om je te ondersteunen in je behoeftes en brengt naast solide software: een flexibele partner waar je op kunt rekenen.

Branchekennis

Door onze marktkennis te combineren met ijzersterke software, en deze te toetsen bij verschillende opdrachtgevers uit diverse branches, begrijpen we als geen ander hoe we jouw succes kunnen vergroten.

Succes door persoonlijke aandacht

We helpen de samenleving vooruit. En daar zijn we trots op.
Dat succes boeken we samen met onze opdrachtgevers. Tijdens onze periodieke contactmomenten luisteren we naar jouw wensen. En met onze persoonlijke aanpak optimaliseren we de resultaten. Daar zijn een grote betrokkenheid, bereikbaarheid en een hoog innovatie-level van essentieel belang.

Veilig innoveren

We investeren in onze eigen groei. Elke dag komen verschillende teams, van business development tot consultancy, bij elkaar tijdens de stand-ups. Daarnaast kennen we een Power Hour, waarin we meldingen analyseren die onze software nog veiliger gaan maken. Door te werken in driewekelijkse sprints met bewezen technologie en bijpassende reviewmomenten, werken we elke dag slimmer dan de vorige en worden onze producten continu geoptimaliseerd.

Beedr.
Alles op de rit.

Nieuwsgierig?
Laat ons bewijzen waarom wij de juiste partner zijn voor jouw bedrijf. Kijk naar onze oplossingen of vraag een adviesgesprek aan.
Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Over welke oplossing wil je een adviesgesprek?*

Reden aanvraag...