Jerney's Journey

24-11-2023

Sinds 1 oktober 2023 werkt Jerney bij Beedr. Hier vervult zij de rol van Managing Director.

Queen Bee

"Queen Bee", met deze woorden werd ik twee maanden geleden ontvangen. Ik had het niet eens gelijk door. Hoe weten ze dat ik al meerdere keren naar het concert van Beyonce ben geweest en dat mijn dochter en ik behoorlijk fan zijn? Maar al snel viel het kwartje. Bee van Beedr. En ‘Queen’? Dat moet ik nog maar gaan bewijzen, want zelf heb ik daar een bepaalde beleving bij.

Mijn naam is Jerney Tigele. Ik ben getrouwd met Wesley en samen voeden wij onze puberdochter Jada (14) met veel liefde en plezier op. Ik ben een echte Brabantse, geboren en getogen in en rondom Breda. Onze passie is het land waar onze roots liggen, Indonesië. Daar proberen we minstens één keer per jaar naartoe te gaan voor vakantie en familiebezoek. Ik hou van muziek in allerlei genres en ga graag naar concerten.

Na een mooie loopbaan bij de Rabobank Groep ben ik acht jaar geleden overgestapt naar de softwarebranche. Op dat moment een nieuwe wereld voor mij. Bij PinkRoccade Local Government heb ik verschillende managementposities gehad, van Customer Care tot Sales. De laatste anderhalf jaar heb ik het Management Team aangestuurd.
Queen Bee, made by Richard Klos

Bij Beedr

Op het moment dat Matthijs, mijn voorganger bij Beedr, aangaf dat hij ergens anders een uitdaging had gevonden, werd ik benaderd of ik zin had in een nieuwe uitdaging. Na een aantal gesprekken heb ik volmondig ja gezegd. En na twee maanden ben ik nog even enthousiast! De allergrootste uitdaging is het leren kennen van de markt. Ondanks mijn acht jaar ervaring in de softwarebranche stap ik, in een voor mij, hele nieuwe markt.

Mijn eerste twee maanden bij Beedr zijn voorbijgevlogen. Naast het leren kennen van onze software en inzichten te krijgen over de markt (ik heb al verschillende klanten kunnen bezoeken) ben ik voornamelijk bezig geweest met het leren kennen van mijn collega’s. Heel waardevol om vanuit ieder individu te horen en te voelen met hoeveel energie ze bij Beedr werken.
Jerney Tigele

Het Management Team

Met het Management Team (MT) heb ik ook al mooie knopen mogen doorhakken. Zo waren we het gelijk met elkaar eens dat er meer focus moet komen op Productmanagement. Vanuit deze wens gaan we het MT dan ook versterken. Per 1 december begint Jasper Kooiman als Manager Operations. Ruben Schouten zal dan opschuiven naar de rol Strategisch Product Manager. Samen met Wilfred Wijnnobel en ondergetekende vormen we dus vanaf dat moment een MT van vier personen met meer focus.

Ik ben erg blij met de beweging tot nu toe. De volgende stap is veel feedback ophalen bij klanten en de interne processen en structuren hierop laten aansluiten. Met een team zoals het er nu staat, weet ik zeker dat we nog beter onze klanten gaan begrijpen zodat we vanuit onze software daarop kunnen inspelen.

Wil jij mij jouw bedrijf laten zien, of gewoon even kennismaken. Neem gerust contact op!

Beedr.
Alles op de rit.