01-02-2022

Nieuwe Connect Producten

Met trots stellen we aan je voor
Traveller Connect en Driver Connect

Traveller Connect

In 2020 is Traveller Connect geboren. Het idee is dat wij onze klanten helpen, zodat zij hun eigen klanten weer beter kunnen bedienen.

In Traveller Connect boeken reizigers eenvoudig een online taxirit. Diverse klanten hebben ons geholpen met het ontwikkelen van modules. Hierdoor is sinds vorig jaar online betalen mogelijk en is de integratie met WinTax verbeterd. In 2022 gaan we gewoon verder. Eén van de eerste punten die we oppakken is het verbeteren van de zelfregistratie van bestaande gebruikers.

Driver Connect

2021 is het geboortejaar van Driver Connect. De centrale en de chauffeurs kunnen makkelijker communiceren, waardoor chauffeurs ritten sneller ontvangen en ook uitvoeren. Op de Taxi Expo in september hebben we de app groots gelanceerd. Inmiddels zijn de verdere ontwikkelingen in volle gang, met als gevolg dat chauffeurs bijvoorbeeld eenvoudig kunnen navigeren. Sinds begin dit jaar is de app officieel beschikbaar in de Google Play Store! Met het zetten van deze eerste stappen, wordt de afhankelijkheid van de BCT steeds minder. Dit gaan we in 2022 doorzetten, met nieuwe, mooie ontwikkelingen.
Lees meer

Beedr.
Alles op de rit.