03-04-2023

Beedr naar de Zorg & ICT beurs 2023

Na jarenlang aanwezig te zijn geweest op de Taxi Expo, zal Beedr dit jaar voor het eerst zijn opwachting maken op de Zorg & ICT Beurs.

Deze is van 13 t/m 15 juni 2023 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Kom langs, registreer je snel

Sinds wij er vorig jaar voor hebben gekozen om ons ook op de zorgbranche te richten, hebben we gekeken naar de juiste mogelijkheden om onszelf en onze vervoersoplossingen te presenteren binnen de zorgbranche.
Na een aantal gesprekken met Team Zorg & ICT hebben we ervoor gekozen dit jaar als exposant deel te nemen aan de beurs.

Op 20 maart hebben Marieke en Robin samen de live kick-off bijgewoond, ter voorbereiding op een zo succesvol mogelijke beurs.
Daarnaast kwam Daniƫl Verlaan als gastspreker eea vertellen over de huidige uitdagingen op het gebied van cybersecurity.

Komende maanden blijven wij bezig met de voorbereiding en hopen uiteraard zoveel mogelijk bestaande en nieuwe relaties te zien en spreken in Utrecht. Alle zorginstellingen die met een vervoersuitdaging te maken hebben, zijn bij ons welkom. Graag denken wij mee of geven wij advies. Ofwel het nu gaat om kwaliteitsbewaking bij het uitbesteden van het vervoer, ofwel meer grip op de kosten en de planning van het eigen vervoer.

Kom vooral bij ons langs op standnr. 01.A036!
Registreer je hier